Kabel-tv via Sappa

Tv-boxen behövs inte längre
I många av våra lägenheter ingår kabel-tv (det står då specificerat en avgift på 126kr/månad på hyresavin som inte går att säga upp).
Tidigare har man behövt en Dilog-box för att kunna se kanalerna men nu behövs inte längre boxen. Om du har fått problem med ditt kanalutbud kan du prova att koppla tv-kabeln direkt in i din TV, istället för via boxen, och göra en ny kanalsökning.

Vindelnbostäders uppfattning var att Sappa skulle informerat berörda hyresgäster om denna förändring brevledes men vi har uppmärksammats på att många inte fått den informationen.
Den gamla TV-boxen kan du lämna i återvinningen för elektronik, lämna kvar i lägenheten tills du flyttar ut eller lämna in den på vårt kontor.

Förändrat utbud
Den 27 december upphör Paramount Network som kanal, eftersom programbolaget valt att avveckla kanalen helt.
ATG Live blir tillagd i kanalutbudet den 11 januari. Du behöver göra en kanalsökning för att få in den nya kanalen.

Klicka på symbolen nedan för att komma till Sappas hemsida.

Sappa

Fler nyheter

Vi går över till HomeQ!

Kära hyresgäster och bostadssökande,   Vi strävar alltid efter att ge er den bästa möjliga kundupplevelsen. Vi har därför valt att ansluta oss till HomeQ,

Läs mer »

Informationsbrev juni 2022

Årets hyresförhandling gällande bostadslägenheter är nu klar och vi vill informera dig som hyresgäst angående de höjningar som har skett. Vi har överenskommit med Hyresgästföreningen

Läs mer »